ELMARAD - november 12. (cs) - Évtervező

A fokozódó járványhelyzettel kapcsolatos korlátozások miatt a legnagyobb sajnálatunkra nem tartjuk meg 2020.11.12-én a 2021-évi programjainkat megtervező összejövetelünket!

 

Tisztelt Tagtársunk!
 
Szeretettel meghívunk a ZÖLDSPORT Egyesület évtervező összejövetelére, melyet 2020. november 12-én, csütörtökön 17 órakor tartunk a Curia u. 3. alatti Kapcsos Lajosné teremben.
 
Sajnos a vírus járvány miatt csak „félházzal” lehetünk jelen a távolságtartás érdekében, így kérjük, hogy a korlátozott létszám miatt jelezzétek részvételi szándékotokat Pásztor Andrisnál az apaszti@gmail.com e-mail címen!
(Jelentkezési sorrendben tudjuk figyelembe venni az igényeket!)

Kérünk mindenkit felelősen döntsön részt tud, részt kíván-e venni a programon!


 Kérjük továbbá, hogy mindenki hozzon magával poharat és legyen rajta arcmaszk! A jobb félni, mint megijedni érdekében kérjük, hogy az „esetleg hozott” sütik szétosztásakor használjatok csipeszt, vagy gumikesztyűvel fogjátok meg!
 
Érintőlegesen megbeszéljük, hogy idén merre jártunk, de részletesen megbeszéljük, hogy jövőre, ha tehetjük, akkor mikor merre menjünk. Mindkét dologban hozzatok vetíteni valót az emlékezés és a kedvcsinálás érdekében!
Aki pedig a 2021-es tagdíjakat nem utalással, hanem készpénzben szeretné befizetni, akkor arra készüljön fel! (https://www.zoldsport.eu/tagdijak)