április

 • 2017. április 1. (sz) - KÖZGYŰLÉS

  Tisztelt Sporttársak!

  Egyesületi elnöki jogkörömnél fogva 2017. április 1-én 13.oo óráraösszehívom a ZÖLDSPORT Egyesület legfőbb szervét, a KÖZGYŰLÉSt, melynek helyszíne a Kőér utcai székhelyünk foglaltsága miatt kihelyezésre kerül a 1027 Budapest, Díszfű u. 7. alá Faragó Sándor sporttársunk udvarházához. A közgyűlés nyilvános!

  Napirendi pontok:

  1. 2016-évi szakmai beszámoló jóváhagyása.

  2. 2016-évi közhasznúsági jelentés elfogadása.

  3. A Felügyelő Bizottság beszámolójának elfogadása az Egyesület működéséről.

  4. 2017-es túratervek elfogadása.

  5. 2017-es költségvetés és a 2018-as tagdíjak elfogadása.

  6. Egyebek.

  A közgyűlés határozatképes, ha a tagok több mint a fele jelen van. Amennyiben a szükséges létszám a meghirdetett időpontra nem gyűlne össze, úgy megismételt közgyűlést hívok össze ugyanarra a helyszínre 13.30 órára, ugyanazon napirendi pontokkal, létszámtól függetlenül.

  A jelenlévők kétharmados többsége szükséges az éves beszámoló jóváhagyásához, a közhasznúsági jelentés elfogadásához, az éves költségvetés elfogadásához.

  Kérem, hogy a határozatképesség érdekében mindenképpen gyertek el!


  A közgyűlést megelőzően tartjuk hagyományos Vali-emléktúránkat.

  Útvonal: Hűvösvölgy KSo Nagy-rét – Tótasszonyi út P Fekete-fej P Kecske-hát P+ Rácski-telep K+ Remeteszőlős K Remete-szurdok K Máriaremete – Budaliget, Faragó udvarház.
  Táv/szint:8 km / 200 m.
  Találkozás:09.30-kor a Széll Kálmán/Moszkva téren, illetve aki nem túrázik, azoknak 13.00-kor a budaligeti Díszfű utcában Faragóéknál.
  Utazás:BKV.
  Költség:BKV.
  Jelentkezés:a helyszíneken.

  Budapest, 2017. március 3.

  Borsos Gábor
  elnök