Családi programok

Egyesületünkben az utóbbi években rendszeresen szervezünk kifejezetten gyermekes családoknak szóló túrákat, túratáborokat.
Célunk, hogy a gyerekeknek – a szülőkkel, nagyszülőkkel együtt – alternatívát mutassunk a TV-vel, számítógéppel szemben a szabadidő eltöltésére.         
A gyerekek  lehetőleg minél korábban fedezzék fel a természet szépségeit, szerezzenek maradandó élményeket az erdőkben, hegyekben, vizeken és mindemellett tanulják meg a természeti környezet óvni-védeni.
A családi programokat igyekszünk különböző helyszíneken, változó környezetben szervezni, sokféle szabadidős sportolási lehetőséggel összekötni.
A tábori programok között szerepel kerékpározás, gyaloglás, teljesítménytúrázás feladatokkal (ami kicsit hasonlít a valamikori akadályversenyekre), kenuzás és könnyebb magashegyi túrázás. Így minden család, minden gyerkőc találhat kedvére valót, ahol kipróbálhatja magát.

Kedves szülők! Kedves gyerekek!  Egy kényelmes cipő, egy kis hátizsák, benne finom hazai szendvics, innivaló, (esőkabát) és indulááás! Meg persze egy fényképezőgép, hogy legyen mit megosztani a facebookon  :)

VÁRUNK SZERETETTEL PROGRAMJAINKON !

2017-ben az alábbi családi programok várnak Rád:

• június 10-11. (sz-v) Bringatúra gyerekekkel Szolnokon és környékén

• július 3-8. (h-sz) Gyerekes családi sportábor a Szigetközben

• július 23 - 29. (v-sz) Magas Tátra – serdülőben lévő gyerekekkel, unokákkal is!

• október 1. (v) Lurkó túra

• november 26. (v) Lurkó túra

• december 9. (v) Mikulástúra