ZÖLDSPORT Egyesület - túrák, kirándulások

2017. április 1. (sz) - KÖZGYŰLÉS

Tisztelt Sporttársak!

Egyesületi elnöki jogkörömnél fogva 2017. április 1-én 13.oo órára összehívom a ZÖLDSPORT Egyesület legfőbb szervét, a KÖZGYŰLÉSt, melynek helyszíne a Kőér utcai székhelyünk foglaltsága miatt kihelyezésre kerül a 1027 Budapest, Díszfű u. 7. alá Faragó Sándor sporttársunk udvarházához. A közgyűlés nyilvános!

Napirendi pontok:

1. 2016-évi szakmai beszámoló jóváhagyása.

2. 2016-évi közhasznúsági jelentés elfogadása.

3. A Felügyelő Bizottság beszámolójának elfogadása az Egyesület működéséről.

4. 2017-es túratervek elfogadása.

5. 2017-es költségvetés és a 2018-as tagdíjak elfogadása.

6. Egyebek.

A közgyűlés határozatképes, ha a tagok több mint a fele jelen van. Amennyiben a szükséges létszám a meghirdetett időpontra nem gyűlne össze, úgy megismételt közgyűlést hívok össze ugyanarra a helyszínre 13.30 órára, ugyanazon napirendi pontokkal, létszámtól függetlenül.

A jelenlévők kétharmados többsége szükséges az éves beszámoló jóváhagyásához, a közhasznúsági jelentés elfogadásához, az éves költségvetés elfogadásához.

Kérem, hogy a határozatképesség érdekében mindenképpen gyertek el!


A közgyűlést megelőzően tartjuk hagyományos Vali-emléktúránkat.

Útvonal: Hűvösvölgy KSo Nagy-rét – Tótasszonyi út P Fekete-fej P Kecske-hát P+ Rácski-telep K+ Remeteszőlős K Remete-szurdok K Máriaremete – Budaliget, Faragó udvarház.
Táv/szint: 8 km / 200 m.
Találkozás: 09.30-kor a Széll Kálmán/Moszkva téren, illetve aki nem túrázik, azoknak 13.00-kor a budaligeti Díszfű utcában Faragóéknál.
Utazás: BKV.
Költség: BKV.
Jelentkezés: a helyszíneken.

Budapest, 2017. március 3.

Borsos Gábor
elnök