ZÖLDSPORT Egyesület - túrák, kirándulások

Május 12. (v) Vali emléktúra, majd KÖZGYŰLÉS Kisorosziban – egyesületi tagoknak elvárt!

Szülőkategória: Programok
Módosítás: 2019. április 12. péntek, 14:25

Találkozás I.: 7.45-kor a Nyugati pályaudvaron, a szobi zónázó vonaton, Nagymaros-Visegrádig megváltott jeggyel. A vonat 8.07-kor indul!

Találkozás II.: a KÖZGYŰLÉS 13 órakor kezdődik a Pádár-Mátéka-nyaralóban, helyszíne Kisoroszi, Szérű u. 21.

„Az autóval érkezőktől azt kérjük, hogy ne a Szérű utcában állítsák le a kocsijaikat, mert a Szérű utca keskeny és a helyi gazdák munkagépei nem tudnak közlekedni a parkoló autóktól. A kapunktól 200 m-re, a Papgödör utcában kialakított parkolóhelyen biztonságban tudhatja mindenki az autóját.”



Utazás: vonattal a Nyugatiból Nagymarosig (igyekezni kell a komphoz!), majd komppal Visegrádra, illetve a Vali-túra után Szentgyörgypusztáról komppal Kisorosziba. Hazafelé onnan a 16.45-kor induló Volánbusszal Budapestre.

A Vali-emléktúra útvonala: Visegrád K Várhegy K3 Mogyoró-hegy K3 Szent Mihály kápolna K4 Áprily-völgy K4 Szentgyörgypuszta, komp. 6 km/ 300 m.



Költség: teljesárú vonat 1120 Ft, komp I. 450 Ft, komp II. 300 Ft, autóbusz 745 Ft.

Jelentkezés: a találkozási hely megjelölésével (Nyugati pu., vagy Kisoroszi) e-mailen május 9-ig.

Mátéka Laci kérése: Minden kedves tagtársunkat szeretettel várjuk a kisoroszi kertünkben megrendezésre kerülő közgyűlésre. Zsíros kenyér, forró tea, kávé, forralt bor és üdítő ital lesz. Ha valaki úgy érzi, hogy egy kis nassolni valóval szeretné emelni a rendezvény ünnepélyességét, szívesen feltálaljuk a hozott anyagot is.
 

MEGHÍVÓ A KÖZGYŰLÉSRE


Kedves Tagtársunk!

Egyesületi elnöki jogkörömnél fogva 2019. május 12-én 13.00 órára összehívom a ZÖLDSPORT Egyesület legfőbb szervét, a KÖZGYŰLÉS-t, melynek helyszíne a 1103 Budapest, Kőér utca 2/c alatti székhelyünk foglaltsága miatt kihelyezésre kerül a Kisoroszi, Szérű u. 21. alá.


Napirendi pontok
1. A 2018-évi szakmai beszámoló jóváhagyása.

2. A 2018-évi közhasznúsági jelentés elfogadása.

3. A Felügyelő Bizottság beszámolójának elfogadása az Egyesület működéséről.

4. A 2019-es túratervek elfogadása.

5. A 2019-es költségvetés és a 2019-es tagdíjak elfogadása.

6. Egyebek.


A közgyűlés határozatképes, ha a tagok több mint a fele jelen van. Amennyiben a szükséges létszám a meghirdetett időpontra nem gyűlne össze, úgy megismételt közgyűlést hívok össze ugyanarra a helyszínre 13.30 órára, ugyanazon napirendi pontokkal, létszámtól függetlenül.

A jelenlévők egyszerű többsége szükséges az éves beszámoló jóváhagyásához, a közhasznúsági jelentés elfogadásához, az éves költségvetés elfogadásához.


Kérem, hogy a határozatképesség érdekében mindenképpen gyertek el!


Budapest, 2019. április 12.

Borsos Gábor
elnök